22 Eylül 2013 Pazar

Bebek Beşikleri Fiyatları

Daha büyük bir aile olmak isteği ile dünyaya getirdiğiniz bebekleriniz hayata gözlerini açıp ailenize katıldığında hiç kuşkusuz ki yeni masraflara ve harcamalara neden olacak. Özellikle yaşayacakları odalar için yapacağınız harcamalarınızın ekonominizi derinden etkilemesini istemiyor ve mümkün olduğunca uygun fiyatlar ile bu alışverişi tamamlamak istiyorsanız satın alacağınız ürünlerin ne kadar uzun süre kullanabileceğinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Günden güne büyüyen ve ihtiyaçları sürekli olarak değişen bebeklerinizin odalarını uzun yıllar kullanabilmeleri sizin de yeni harcamaların altına girmenize engel olacaktır. Bu sebeple bebek mobilyası alışverişi yaparken özellikle bebek beşik modelleri seçimlerinizde dikkatli olmalısınız.



Bebek beşikleri fiyatları markalar ya da modellere göre değişim gösterse de harcamalarınızı çok daha aza indirebilmenizin bir yolu büyüyen beşik modelleri tercih etmenizdir. Çocuklarınızın doğdukları günden itibaren uzun süre kullanabilecekleri bu modelleri satın aldığınızda ilk çocukluk yıllarına kadar kullanım sağlayabilir ve böylece mobilya harcamalarınızı minimuma indirebilirsiniz. Odalarında yapacağınız birkaç ufak değişim ile rahatlıkla çocuk odası içerisinde de kullanabileceğiniz bu modeller ile çocuklarınızın hem bebeklik yıllarını hem de çocukluk yıllarını geçirebilmeniz mümkün. Böylelikle hızla geçen bebeklik yıllarının sonuna geldiklerinde çocuklarınız için hazırlayacağınız çocuk odalarında da kullanabileceğiniz modeller ile daha az harcama yapma olanağı bulabilirsiniz.



Bebek odaları hazırlayan ya da bebekleri için beşik modelleri inceleyen ailelerin alışverişlerini çok daha ekonomik hale getirmelerinin bir diğer yolu ise portatif bebek beşikleri. Bebeklerinizin odalarında ya da kendi odalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modeller genellikle evlerinde yeterli odaları olmayan ya da bebeklerini kendi odalarında büyütmeyi tercih eden aileler tarafından tercih ediliyor. Kolay kurulup kaldırılmasının yanında az yer kaplaması ile de ailelerin rahatlıkla kullanabildikleri bu modelleri tercih eden aileler yaşadıkları ev ya da oda değişikliklerinde de yeni alışverişlerin yükünden kurtulabiliyorlar. Çıkacağınız tatillerde ya da yapacağınız yolculuklarda da kolaylıkla yanınıza alabileceğiniz bu modellerin fiyatları da diğer bebek beşiklerine göre çok daha uygun. Çocuklarınızın belirli bir süre için sizin yanınızda uyuması gerektiğini düşünüyor ya da sık yolculuk yapıyorsanız bu modeller ile mobilya alışverişlerinizi çok daha ekonomik hale getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder